Getest: Foodbag easy dinner foodbox

Getest: Foodbag easy dinner foodbox

Bij de bestelling van een eerste maaltijdbox gaan er heel wat vragen door je hoofd: zou het voldoende zijn, zijn de producten wel vers, zou het lekker zijn, … Na wat rondkijken besluiten we de Foodbag easy dinner maaltijdbox als eerste te testen. En als we de box op maandagavond ontvangen zijn we gerustgesteld: de kwaliteit van de producten is uitstekend en het lijkt allemaal voldoende.

In de foodbox die je ontvangt zitten bijna alle producten die je nodig hebt om de gerechten klaar te maken samen met de bijgevoegde receptenkaarten. De recepten gaan je zeker ook inspiratie geven voor later gebruik.  Die kaarten zijn duidelijk en overzichtelijk, er staat ook een tijd vermeld dat je de gerechten kan klaar maken .. voeg daar in de beginfase gerust 10 tot 15 minuten aan toe, maar binnen een 45 minuten tover je een lekker gerecht op tafel. Ook de aangegeven kooktijden (vooral de oventijden) zijn soms aan de lage kant geschat, let daar zeker mee op. Ook handig en origineel is het optionele Busy Day gerecht, een kant & klare ovenschotel voor een drukke dag en die ons zeer beviel.

We zijn fan: lekkere en eenvoudig klaar te maken gerechten, verse producten van hoge kwaliteit (vaak Belgisch), een ruime portie vlees (ong. 150 gram) en een erg complete doos die bijna alles bevat (tot het bouillonblokje toe). De box van de eerste week was ons zelfs zo goed meegevallen dat we enkele weken blijven hangen vooraleer een andere concurrent te proberen. Foodbag is een start-up en een groeiend bedrijf en dat merk je .. snelle reacties bij opmerkingen en zeer behulpzaam.

En dan de minpunten voor je denkt dat we rijkelijk betaald werden om deze review te schrijven, was er dan niets slecht? Het was pas na een week waarbij de aangegeven kooktijden zo ver afweken waardoor de gerechten wat mislukten dat we besloten om een andere maaltijdbox te proberen. Eerlijk is eerlijk, na een briefje aan de klantendienst werd onze klacht prima afgehandeld. Ook de bijbestelde fruitbox vonden we erg mager, de kwaliteit was opnieuw erg goed maar de prijs was te hoog voor de ontvangen hoeveelheid.

 Foodbag met korting | Naar de website van Foodbag

Opmerkingen, vragen of eigen ervaringen? Deel ze met ons!