Getest: Smartmat Quick & Easy maaltijdbox

Getest: Smartmat Quick & Easy maaltijdbox

Bij het bestellen van de maaltijdbox bij Smartmat zijn we na onze positieve ervaringen bij concurrent Foodbag er al een stuk geruster in. En ook bij het openen van de bestelde Quick & Easy foodbox viel ons meteen de kwaliteit van de producten op. Een ruim gevulde doos vol verse, vaak biologische producten.

In de foodbox die je ontvangt zitten heel wat producten die je nodig hebt om de gerechten klaar te maken samen met de bijgevoegde receptenkaarten. Het viel ons op dat Smartmat ervan uitgaat dat je toch heel wat producten ook standaard zelf moet hebben. De receptkaarten zijn erg duidelijk en overzichtelijk, de aangegeven tijd verhoog je best met een tiental minuten, zeker in de beginfase.

De Quick & Easy gerechten zijn origineel en toch vrij eenvoudig klaar te maken.  Voor families kan dat soms wat botsen, in de box van 4 dagen vonden we één gerecht met lamsgehakt en één met pesto. Niet iedereen is daar fan van, in families kan dat problemen opleveren. Maar toch, de gerechten waren smaakvol en eenvoudig klaar te maken gerechten, de producten zijn echt op en top vers en van hoge kwaliteit (vaak Belgisch), een mooie portie vlees of vis (ong. 125 gram per persoon) en wat ons ook opviel .. een erg ruime portie, vaak biologische, groenten.

We bestelden ook de fruitbox en die is ons super bevallen met een ruime hoeveelheid fruit van prima kwaliteit een echte aanrader, waar voor je geld.

Alhoewel de andere gerechten erg lekker waren was er één gerecht met pesto dat door geen enkel gezinslid lekker werd gevonden, alhoewel we allen pesto liefhebbers zijn. Dat vonden we toch echt wel vreemd en werd dan ook aan de klantendienst gemeld. Meer dan wat ons een standaard antwoordje leek kwam hier niet uit verder.

Smartmet met korting | Naar de website van Smartmat