Carrefour lanceert de Simply You Box

Carrefour lanceert de Simply You Box

Carrefour deed afgelopen jaar al een test met de Simply You box en gaat nu officieel van start met de foodbox. Carrefour is hiermee de eerste supermarktketen die van start gaat met het aanbieden van maaltijdboxen. Ook andere ketens hebben plannen, maar daarop is het nog even afwachten. Het concept is ongeveer hetzelfde als dat van Hello Fresh en Marley Spoon, het verschil zit hem in het feit dat je de maaltijdbox zelf moet afhalen, dat kan in 85 winkels. Bestellen voor woensdagavond, afhalen op maandag.

Je kiest ofwel voor 2 of 4 personen en kiest dan 3 gerechten uit 9 mogelijkheden. Vegetarisch, kindvriendelijk, vlees, gevogelte, vis; er is voor elk wat wils. Met zoveel mogelijk Belgische producten in de box gaat Carrefour de concurrentie aan met Smartmat en Foodbag dit zich ook als Belgisch profileren.

Ook de prijzen zijn duidelijk en goedkoop te noemen: 40 euro voor een foodbox met 3 gerechten voor 2 personen en 60 euro voor een foodbox met 3 gerechten voor 4 personen.Wat de maaltijdkost bij 2 personen brengt op 6.67 euro per maaltijd en voor 4 personen op 5 euro per maaltijd (bestel je de box van 4 pers. voor 3 personen is de kost 6.67 euro per maaltijd).

Tijdelijk krijg je 10 euro lanceringskorting met de code START10.