Wa is dees?

Wa is dees?

“Wat eten we vandaag?” … uit die bijna dagelijks terugkerende vraag is deze blog ontstaan. Herken je ook het dagelijkse zoeken naar wat nu weer klaar te maken, het uitpluizen van recepten en de keuzestress in de winkel? Bij het zoeken naar alternatieven kwamen we uit bij de maaltijdbox of foodbox. In de ons omringende landen zijn maaltijdboxen al erg populair en is er een uitgebreide keuze aan leveranciers. Vlaanderen blijft voorlopig nog wat achter maar hier zal in de komende jaren zeker verandering in komen.

Bij het zoeken naar de voor- en nadelen, de inhoud en de (soms gekleurde) ervaringen kwamen we heel wat websites tegen maar sommige vragen bleven toch openstaan. Vandaar ons idee om gewoon enkele foodboxen te bestellen en uit te proberen en ja, waarom ook niet onze ervaringen te delen? Foodboks.be was geboren.

Onafhankelijk, vrij en vrank delen we onze eigen ervaringen. Die kunnen misschien afwijken van je eigen mening, reageer zeker op onze artikelen. Lees ook onze disclaimer. Heb je bijkomende vragen, aarzel niet ons te contacteren op hallo@foodboks.be.

Groetjes,
Foodboks.be